Ny Facebook-side: Vi der cykler i Danmark

D. 1. januar gik en ny Facebook-side i luften: Vi der cykler i Danmark.

Siden er for dig, der elsker at cykle, og gør det ofte. Enten fra A til B, på arbejde – eller i fritiden i skoven eller på landevejen. Men den er også for jer, der hader at cykle, og derfor har brug for alle de tips og tricks og udstyr, der gør cykelturen mere optimal.

På siden vil der være to overordnede typer af opslag: Der vil være ”Viden om”, som er god og brugbar information fra cykeluniverset; Hvilke krav er der til mit cykellys? Hvordan gør jeg mig selv og mine børn mere synlige i trafikken? Hvordan ser bødetaksterne ud i 2018 for cyklisterne? Og hvad siger loven om de populære el-cykler?

Herudover vil der være konkurrencer, hvor der kan vindes præmier HVER ENESTE uge! Og fordi det er det første år, vi kører på med siden, bliver der VIRKELIG mange præmier! Det bliver ikke på faste dage, men der kommer 1-2 konkurrencer hver uge, og der er sjældent kun 1 vinder.

Man kan bl.a. vinde cykelstole, lygter, cykeltasker, cykelhandsker, skoovertræk, dæk, solbriller, cykelkurve, proteinpulver, olie og meget, meget mere.

Der er en samlet præmieværdi på en kvart milllion i 2018!

Så skynd dig ind og find os siden på Facebook. Det blir STORT!